Proč si vybrat náš kamenec

krystaly-kamence

Laboratoires Osma působí již více než 50 let v oblasti přírodní kosmetiky. Díky jedinečnému know-how věnují tyto laboratoře zvláštní péči i vývoji receptur. Přírodní a účinné složky, s pohodlným používáním plně repektují lidské tělo. Je nám ctí, že jsme se stali výhradními dovozci této firmy.

Dva muži, stojící v čele společnosti - Alexandre a Romain vyvinuli kompletní novou výrobkovou řadu, jež v sobě snoubí pokračování nabytých znalostí a zkušeností spolu s technickou inovací. Po více než pěti letech výzkumu a testů vznikla nová řada Aluna.

Aluna, přírodní a bio výrobková řada pro hygienu a péči o tělo přináší výhody rostlin a přírodních minerálů. Ve výrobcích jsou soustředěné a uplatněné znalosti a zkušenosti našich předků, používané po celé zeměkouli.

Aluna výrobky jsou opravdovým zdrojem aktivních látek a jsou plody zkušeností laboratoře, které nám je překládají v co nejpřirozenější podobě. Aluna byla vytvořena, aby nám přinesla co největší užitek z přírodních surovin, jež jsou vybírány s co největší péčí s ohledem na jejich přínos pro kosmetiku.

Protože laboratoře chtějí respektovat lidský organismus, omezují použití konzervantů. Tato řada je též odrazem společenského a ekologického uvědomění jejích pracovníků. Rostlinné složky pocházejí z bio zemědělství s trvale udržitelným rozvojem. Výrobky Aluna jsou bez zbytečných obalů, používají se recyklovatelné plasty, jsou bez aerosolů... Laboratorní výrobní metody zhodnocují opětovné využití jejich odpadů, aby se co nejvíce snížily dopady na životní prostředí.